Skip to main content
Officiële website voor het project Sanering en herontwikkeling Stormpolderdijk.

Contact

Opdrachtgever en regievoerder
Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat 9IenW) is opdrachtgever van het project Stormpolderdijk en eigenaar van het voormalige EMK-terrein. Door het ministerie van IenW is Ted de Jong (per 22 april 2024) als interim regievoerder aangesteld. Deze heeft de opdracht gekregen om ervoor te zorgen, dat de aannemer de werkzaamheden uitvoert volgens de contractuele afspraken. Daarbij staat een veilige uitvoering zonder gezondheidsrisico’s voorop. De regievoerder wordt daarbij ondersteund door technisch adviseurs van de combinatie Geofoxx-TTE, bij velen beter bekend als de VoF en het Ingenieursbureau Krimpenerwaard (IBKW.) De regievoerder houdt een keer per week kantoor in het ketenpark op het terrein. Wil je een afspraak maken bel of email even. 
Ted de Jong

Ted de Jong, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06 - 20089982

Opdrachtnemer en omgevingsmanager
Dura Vermeer is de aannemer die de bodemsanering gaat uitvoeren en het gesaneerde terrein bouwrijp maakt. De afgelopen jaren was Dura Vermeer gevestigd op het kantooradres Schaardijk 19F in Krimpen ad IJssel, direct naast de voormalige gemeentewerf. Vanaf 1 mei verhuist de aannemer naar de keet op het terrein. Dura Vermeer heeft voor het contact met de omgeving Marco Endert als omgevingsmanager aangesteld. Hij is bereikbaar via de omgevingstelefoon 06 - 5359 9416, tussen 6.00 en 22.00 uur. U kunt ook een Whatsapp bericht sturen naar dit nummer. Er wordt dan binnen 24 uur contact met u opgenomen. U kunt uw (minder urgente) vragen ook stellen per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Omgevingstelefoon

Omgevingsmanager Marco Endert is bereikbaar via de omgevingstelefoon, tussen 6.00 en 22.00 uur.

06 - 535 994 16

U kunt ook een Whatsapp bericht sturen naar dit nummer. Er wordt dan binnen 24 uur contact met u opgenomen. U kunt uw (minder urgente) vragen ook stellen per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden nieuwsbrief

Opdrachtgever

Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat Logo

Opdrachtnemer

Duravermeer

Mede gefinancierd door

Gemeente Krimpen a d IJssel

Logo PZH zicht only